Ha igazán kemény szerszámot akar!

Az Ön bevásárlókosara üres.

Szállítás

Cégünk a GLS futárszolgálattal áll kapcsolatban. 

Szállítási díjak:

  • 20.000 Ft. alatti rendelés esetén bruttó 990 Ft./csomag

A csomag körmérete nem haladhatja meg a 3 métert (körméret: 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság = max. 3 méter), egyik oldala sem éri el a 2 métert,csomagolással 40kg-nál nem súlyosabb termék esetén, Magyarország területén belül.

  • 20.000 Ft. feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes

Amennyiben a rendelt árucikkek egyben, egy csomagként feladhatók Magyarország területén belül és nem nehezebbek 40 kg-nál, egyik oldala sem éri el a 2 métert,valamint a csomag körmérete nem haladja meg a 3 métert  (körméret: 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság = max. 3 méter).

  • Egyedi szállítási díj vonatkozik a túlméretes termékekre, melyet minden esetben egyeztetünk az ügyféllel 

Túlméretes termék a 3 méternél nagyobb körméretű (körméret: 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság = max. 3 méter), csomagolással 40kg-nál súlyosabb, törékeny,egyik oldala eléri a 2 métert,esetleg más, rendelt termékkel össze nem csomagolható.

  • Amennyiben a rendelt termékek egy csomagban nem szállíthatók méretüknél vagy súlyuknál fogva, úgy a rendelést csak több csomagban tudjuk megoldani. Egy csomagra érvényes az ingyenes kiszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén, a további csomagokat 990Ft./csomag alapáron tudjuk kiküldeni.

FONTOS!

Az Ügyfél köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén kárjegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A csomag átvételekor a futárnál készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

Üzleteinkben történő személyes átvétel hétköznaponként 16:00-ig, hétvégén 12:00-ig lehetséges!