Ha igazán kemény szerszámot akar!

Az Ön bevásárlókosara üres.

Üzleteink

Megatool Webáruház


Ügyfélszolgálat:
Hétköznap
8:00 - 16:00
Szombat
8:00 - 13:00
Vasárnap
Zárva
 
Megatool Taksony
2335 Taksony, Fő út 23.


Nyitvatartás:
Hétköznap
7:00 - 17:00
Szombat
8:00 - 13:00
Vasárnap
Zárva
 
Megatool Dunaharaszti
2330 Dunaharaszti, Fő út 89.


Nyitvatartás:
Hétköznap
8:00 - 17:00
Szombat
8:00 - 13:00
Vasárnap
Zárva
 
Megatool Kiskunlacháza
2340 Kiskunlacháza, Dózsa György út 173.


Nyitvatartás:
Hétköznap
7:00 - 17:00
Szombat
8:00 - 13:00
Vasárnap
Zárva
 
Megatool Szigethalom
2315 Szigethalom, Mű út 14.


Nyitvatartás:
Hétköznap
8:00 - 17:00
Szombat
8:00 - 13:00
Vasárnap
Zárva
 
 

Rólunk

A Megatool Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Tevékenységünket 1993-ban kezdtük meg Taksonyban, Stihl elektromos- és benzinmotoros kisgépek értékesítésével és szervizelésével. Választékunkat a kezdetek óta folyamatosan bővítjük, így már több, mint 20 éve forgalmazunk olyan ismert márkákat, mint például Bosch, Metabo, Makita, Einhell, AEG, Dewalt, Stanley, King Tony és Black+Decker.
Árukészletünk a mindenkori vásárlói igényeknek és a piacon megjelenő új beszállítók egyre szélesebb kínálatának köszönhetően, folyamatosan bővül, így mára több 100 márka szerszámgépeit, tartozékait, alkatrészeit, illetve kéziszerszámait értékesítjük.

 

A második üzletünket 1999-ben Kiskunlacházán nyitottuk meg, amelyek fő profilja továbbra is a szerszámkereskedelem volt. Szigethalmi üzletünket 2012-ben nyitottuk meg, ismét széles szerszám választékot kínálva vásárlóinknak.

 

A Megatool Kft. tevékenysége messze túlmutat azon, hogy csupán lakossági és kisvállalkozói igényeket elégítsen ki. Kiemelt figyelmet fordítunk az ipari végfelhasználó cégekkel történő folyamatos kapcsolattartásra is, melynek során a különféle felhasználói elvárásoknak megfelelően tudjuk a felmerülő igényeket naprakészen kielégíteni. Ehhez területi képviselőink és vevőszolgálatunk munkatársai biztosítják a szükséges szakmai segítséget.

 

Fontos, hogy akitől vásárol garanciát nyújtson. A legfontosabb, amit ki szeretnénk emelni az nem a törvényben meghatározott árugarancia, hisz az természetes és minden magára valamit is adó vállalat betartja és betartatja. Mi a bizalom garanciáját szeretnénk a figyelmébe ajánlani. Bennünk megbízhat, és árukészletünkről akár személyesen is meg tud győződni, hiszen nekünk üzleteink és raktáraink vannak, nem pusztán webáruházunk és átvevőpontjaink. Ha vásárlása előtt bizonytalan lenne, bennünket elér és szívesen segítünk bármilyen kérdésében, mert értünk ahhoz, amivel kereskedünk. A Megatool egy minőséget jelent, ahol nem üres szó a vásárló elsőbbsége, legyen szó magánszemélyről vagy állami megrendeléseket teljesítő cégcsoportról. Mi pontosan azt adjuk, amit ígérünk és arra törekszünk, hogy segítsünk.

 

Webáruházunk, napjainkra már Magyarország egyik legnagyobb szerszámkereskedelmi webshopja. Sikerünk abban rejlik, hogy mi a Megatoolnál szeretjük a munkánkat, különös gondot fordítunk arra, hogy vevőinket magas színvonalon szolgáljuk ki, és folyton készek vagyunk fejlődni. Hiszünk abban, hogy olyat alkotunk, amely nem csak a saját, de elsősorban ügyfeleink elégedettségét érdemli ki.

 

Megatool, ha igazán kemény szerszámot akar!